Thuis

Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit allen in één zonnestraatlantaarn voor verkoop
Van goede kwaliteit allen in één zonnestraatlantaarn voor verkoop
Het Yigangteam is het beste, zullen wij opnieuw bezoeken.

—— Delak Ratibe

De lichten zijn prachtig in SA, danken u.

—— M. Romano

Snelle levertijd, de goede naverkoopdienst!

—— Khalidbak Saeed

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd. Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd. Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd. Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd. Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd. Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd. Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd. Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd. Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd. Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd.
Onze 2019 Filippijnen show-01 Onze 2019 Filippijnen show-02 Onze 2019 Filippijnen show-03 Klant het bezoeken Onze Bedrijfcabine op 2017 SNEC Ons Verkoopteam op SNEC Binnenlandse verkoopafdeling Internationale verkoopafdeling onze toonzaal Ons kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Northtime
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-20,000,000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%
Verified by
Info marked by “ ” is verified by Ecer onsite.

Zakelijke licentie

Bedrijf domiciliecertificaat

Bedrijf / productbrochure

Werknemer rooster

Origineel certificaat van uitvindingsoctrooi; Patent voor gebruiksmodellen en patent voor ontwerpen

Productcertificaat

De eco-Technologie van Guangzhouyigang Co., Ltd (hierna als „Yigang-Technologie wordt bedoeld“) is een professionele, internationale, energie - de besparing geleide zonneleverancier van straatlantaarnsproducten van uitstekende kwaliteit dat zich op R&D, vervaardiging, toepassingen en de diensten die concentreert.

 

Gevestigd in 2009, Yigang-is de Technologie geëngageerd aan R&D, vervaardiging, toepassingen en de diensten van de energie van uitstekende kwaliteit - de producten van de besparingsverlichting geweest, die one-stop dienst de de voorzien van energy-efficient verbetering, intelligente efficiënte zonne de verlichtingsoplossing van de huisenergie voor klanten. Wij werkten diep met universitaire & nationale wetenschappelijke onderzoeksinstelling Foto-elektrisch het Onderzoeklaboratorium zoals van SCUT (Universiteit de Zuid- van China van Technologie) samen, voor geavanceerd projectonderzoek.

 

Wij zijn gespecialiseerd in slimme controle LEIDENE Zonnestraatlantaarns en de Tuin Lights.And heeft ons eigen die merk „NorthTime“ wordt goedgekeurd, met Ce, RoHS, UL, IP65, ISO, IES, SGS certificaten. Wij hebben producten op hoog niveau voor onze klanten wereldwijd, hoofdzakelijk van Europa, Amerika, en Zuid-Amerika, enz. ontwikkeld.

 

Ons die hoofdkwartier in de Intelligentie & de Innovatiepark van Kecheng van Hi-Tech starterscentrum bij Guangzhou-Hi-Tech de Streek van de de Industrieontwikkeling wordt gevestigd, China.

Met onze collectieve filosofie „Energie - de besparing leidt tot Waarde, maakt het pro-Milieu Wederzijdse Winsten“, dringen wij op het creëren van waarden voor klanten, het ten goede komen van aan werknemers en het bijdragen tot de maatschappij aan.

 

Bij de era van het bepleiten van energiebehoud & emissievermindering, zullen wij inspanning op energie - besparing en milieubescherming, houden om een betere toekomst met u tot stand te brengen.

 

Onze plicht: ben een leverancier met betekenis van sociale verantwoordelijkheid, creeer constant hoogtepunt van menselijke zorg en hoogte - het kwaliteits creatieve leven.

 

Onze ziel: people-oriented, marktgericht, kwaliteitsborging, voor de betere dienst. De kwaliteit is ons leven.

 

Ons credo: Energie - de besparing leidt tot Waarde, maakt het pro-Milieu Wederzijdse Winsten.

 

Met ons jong, energiek, warm & zoet teamhoogtepunt van vitaliteit, streven wij onze dromen na, en maken waarden zowel in de maatschappij als in persoonlijk.

Wij hadden met succes onze zonnestraatlantaarns aan markten overzee meer dan 100 Landen zoals de V.S., Canada, het UK, Griekenland, Frankrijk, Italië, Australië, Turkije, Jordanië, Saudi-Arabië, Irak, de V.A.E, India, Filippijnen, Pakistan, Kambodja, Taiwan, Nigeria, Ghana, de Kongo, Zuid-Afrika, Mexico, Haïti, enz. verkocht.

 

 

Contactgegevens
Guangzhou Yigang Eco - Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Joffie Zhu

Tel.: 86-13570521800

Fax: 86-20-82596929

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)